tirsdag 10. juni 2008

J&S bukse "Rosa Skogstur"








Storesøster har strekt seg og trenger flere bukser. Hun er inne i en veldig rosa periode nå, men siden jeg ikke er så glad i søte, rosa klær måtte den piffes opp litt med litt glade farger :)
Nå er det for tiden aller mest stas å gå helt naken, men jeg fikk da såvidt prøvd den på og den satt som et skudd. Ribben nederst på beina er også ekstra lang slik at hun kan bruke den utover høsten og vinteren.
Den rosa corden er gardiner fra Kid, det grønne blomstrete er putevar fått av min kjære Shamu og den grønne ribben er fra Stoff&Stil.

Størrelse 2 år.
Eget mønster, modifisert fra buksegrunnmønster i Børnetøj du selv kan sy 0-4 år.

mandag 9. juni 2008

Jubelprodukter på Hadeland Folkemuseum

Hadeland Folkemuseum har Gjenbruk som tema i år, og jeg fikk en forespørsel om å bidra med mine produkter til museumsbutikken. Utrolig gøy å bli spurt, eneste bakdelen var at jeg fikk drøye 14 dagers varsel. På denne tiden skulle jeg lage ca 20 produkter, alle med navn og hver sin lille historie på merkelappene. Og jeg skulle til Paris i bryllup til storesøster i løpet av disse to ukene. Travelt med andre ord...Men, jeg kom da i mål og fikk sendt avgårde en stor eske med klær til fristen. Noe av det var ting jeg har lagd fra før, og resten kommer her..
Bildene ble så som så da de ble tatt midt på natta og ikke ble veldig høyt prioritert siden de ikke skal selges via nett. Historien til hvert enkelt plagg kommer senere...


"Gode Hjelpere"



"Høst"



"Sommersnø"



"Blåklokkevikua"


"Farmors vafler"

"Onkels Kjøkkeneng"
"Gåsunge"


"Blåklokkevikua"


"Dunderklumpen"


"Fyrverkeri"


"Gåsunge"


"Jon Blund"