mandag 3. august 2009

Mer kaotisk nostalgi.

Min kjære mamma hadde dette kaotiske, herlige stoffet som kjøkkengardiner på sin første hybel. For sånn ca 40 år siden.
Jeg har nok til en kjole til, så er det bare smårusk igjen.. Litt sårt å bruke opp sånne favvostoffer, men samtidig kan de jo ikke bare ligge i hylla i all evighet. Og mamma sine kjære gardiner får leve noen år lenger, ute fra støvet og mørket på loftet




Når stoffet likevel er så kaospreget, synes jeg likegodt jeg kunne tilføre kjolen enda litt mer kaos. Bare for å gjøre den komplett liksom ;) Prikkete stoff i samme blåtone synes jeg ga god effekt, og sammen med grønn velour i bærestykket fikk kjolen en god helhet.



Mønsteret er samme som på eplekjolen, deilig å ha på seg og lett å få på og av. Knapper måtte til får å hente opp igjen litt av det hvite - noen symmetriske tvangstanker må det være lov å ha!



Jeg har kantet med frottè og bærestykket er velour, begge fra Stoff og Stil. Ermene er bomullsgardin funnet på bruktbutikk, og skjørtedelen er som sagt mammas gamle bomullsgardiner.
Str 2-3 år og kidnappet av min eldste datter som synes den var en "kjempekul kjole mamma" (her er veldig mye kult for tida.. ) :D