lørdag 27. mars 2010

Gensere til en liten USA-farer







Min lille, vakre Bastian-tantegutt skal ut på sin første, store reise. Dvs, han dro på tirsdag. Han er med mammaen og pappaen sin til New York og videre til Miami over helga. Jeg og storesøster, mamman til Bastian, har vel sett Friends-serien en deeel , og finner passende sitater fra den til de aller fleste situasjoner. Og ideen til disse genserne kommer også fra Friends. Noen som husker episoden der de skal til London i bryllup til Ross og Emily, og Joey gjennom hele episoden gnåler om "London baby!"
Det ble da ikke London, men Miami Baby og NYC Baby. Jeg synes jo det ble hysterisk morsomt, og det samme synes søstern. Godt vi er to som ler hvertfall ;)
Mønster fra Ottobre, noe fiksa på, str 74.
Regnbuejersey fra S&S, ribb fra samme sted på Miami-genseren.
NYC-genseren er jersey funnet på bruktbutikk og ribb fra S&S.

fredag 26. mars 2010

Actionbilder av vårjakka

Matilde ble utrolig fornøyd og superstolt i ny jakke, og viste seg villig frem for mamma fotograf. Hun elsker alt som har hude på (les:hette) og jakka ble dermed ny favoritt. Hver morgen går hun like glad ut i gangen, henter jakka si og kommer inn med et stort smil for å ta den på. Da er det gøy for mamma å sy, kan jo ikke bli bedre kritikk enn når barna elsker det de får! :D







onsdag 10. mars 2010

Vårjakke til min lille, store Matilde.

Min lille Matilde, som jeg stadig fornekter at blir stor, har faktisk blitt det.
Hun går nå rundt med en jakke i str 80, og hun ble 2år i oktober... Jakka er riktignok stor i str, men synger på siste verset nå. Da måtte jeg bare innse at minstemor og siste barnet ikke kan forbli babyen min for alltid, og klippe ut en jakke i str 98. Mønsteret er faktisk helt eget, tegnet fra scratch :D
Ytterstoff er god, gammel fleece fra S&S, frottè fra samme sted som fòr og interlock fra Jny/CeTho i hetta.
Da alt unntatt glidelås var ferdig, innså jeg at den glidelåsen jeg hadde tenkt å bruke ikke var delbar... heldigvis hadde jeg ikke levert de tre posene med barneklær jeg hadde stående til Fretex, og fant en jakke med rød glidelås der jeg kunne sprette av :)