fredag 29. oktober 2010

Fleecesesong igjen! :)



Turkis fleece og diverse mønstrete bomull i herlig blanding. Litt godtebutikk, blomstereng og polarprinsesse på en gang.





Ny vri på hettetuppen. Blomster skal det være :)




Dekorative lommer med plass til alle hemmeligheter et barnesinn kan eie.



Sommeren har som vanlig løpt forbi, og høsten kom veldig så plutselig kjennes det ut som. Bort med lette sommerkjoler og trøyer, og frem med deilige, varme fleeceklær. Kjoler intet unntak. For selv om sommeren har dratt sin vei, betyr ikke det at kjolesesongen er over. Neida, den har nettopp begynt! Fleecekjole-sesongen altså. Perfekt for jenter som (som regel) synes kjoler er det fineste i hele verden, og tar opp kampen mot buksene stort sett hver morgen.

Jeg er et sommermenneske, elsker sommeren og alt den bringer med seg. Og når høsten kommer går jeg litt i hi, i ren protest mot dette kalde landet i nord som har så altfor korte sommere. Like barnslig hvert år, hva hjelper det vel å protestere når større krefter som Golfstrømmen, jorda som er rund og snurrer og værgudene råder. Så jeg dukker da omsider opp fra hiet, og må motvillig innse at joda, høsten og vinteren har også sine gode sider. En av de er definitivt fleecekjoler! Jeg elsker å skape drømmekjoler til små og store kjolejenter, og fleecekjolene er absolutt favoritten. Myke og gode, varme og pusete og akkurat passe jentete uten å bikke over i rosa prinsesseland. Der vil jeg nemlig ikke være ;)

Konklusjonen må bli at jeg likevel gleder meg over høst og vinter. Kalde, mørke dager gir tusen gode grunner til å bure seg inne og skape varme klær som lyser opp hverdagen. Og mens jeg lengter etter vår og sommer strør jeg litt sommer over de varme, myke klærne og synes ikke det er så kaldt og mørkt likevel :)