torsdag 14. april 2011

Hurraaaaaa!! Jeg vant!!! :D

Jeg, som aldri vinner, vant 1.premie i Håndlaga 2011 kategori Barn! :))))))

...med denne alvekåpa


Jubel vant førsteplassen i denne kategorien og får ett gavekort i hver av disse tre butikkene: Yvonnes kunst, Frk. Gjerde og Strand. Vinneren får også omtale og presentasjon her i bloggen, og en diplomknapp/banner til bruk i egen blogg/nettside som viser at hun har vunnet Håndlaga 2011 – barnekategorien! Jubel fikk 379 stemmer (38%) av totalt 988 avgitte stemmer i denne kategorien.

Hurra for seeeeg! ;-D

mandag 11. april 2011

Sam&Sofie - 4.kapittel





Jeg syr og syr og syr, og rekker knapt å hoppe innom bloggen. Så ser jeg at det nærmer seg en mnd siden jeg skrev at snart kommer buksene som hører til bodyene jeg blogget, og siden har ingen hørt noe.. Men her kommer de altså, sent som fy. De er levert til Sissel og ligger hos Sam&Sofie
Buksene er eget mønster, sydd i microfleece og kordfløyel fra S&S.

Ett innlegg igjen av Sam&Sofie-soga, satser på at det ikke tar like lang tid. Imens syr jeg til krampa tar meg, det henger nå snart et stativ fullt av alvekåper her klare til og sendes ut hit og dit. Snart renner det også inn noen hos Monochico, stikk gjerne innom og ta en titt - både på Jubelklær og alle andre herlige vår/sommernyheter de har i butikken nå! :)