onsdag 14. desember 2011

Romantisk debut






Jeg har tydeligvis hatt for mange tanker i hodet på èn gang i det siste, miksa bestillinger, sydd feil - for så å rette opp igjen. Eieren av denne kåpa hadde klart og tydelig bestilt en lyseblå kåpe i romantisk, sart stil. Alt er faktisk ikke relativt, og jeg kom ikke unna med en grå kåpe med røde/rosa prikker (?!!) Hihi, ikke rart kunden var forvirra da jeg, strålende fornøyd, sende avgårde bilde av den ferdige kåpa.
Heldigvis fikk jeg plassert den feilsydde kåpa hos en annen kunde, og fikk sydd en ny - denne gangen lysblå. Tillot meg å gjøre den riktig så gammelromantisk, og ble svært så fornøyd med min debut i denne sjangeren.

Kåpa er sydd i vinterfrottè fra Hilco og bomullsstoff fra Panduro. Str 104.

tirsdag 13. desember 2011

En kåpe ble til to



En kunde bestilte denne kåpa til sin jente på 5år. Samtidig kom det inn en bestilling til ei jente på 4år. Disse to kundene hadde så likt navn at jeg klarte å blande bestillingene...og sy feil str på første som skulle sendes ut. Flaut ja.. Til alt hell ble kåpa så godt likt at hun ville beholde den og gi den i gave og heller bestille en ny i riktig str til dattern sin. Kåpa er så langt min favoritt, og da er det veldig koselig at den blir så satt pris på også!