torsdag 28. juni 2012

Heilt spesiell og Jubel SYBOK!!


 Jeg skal lage bok! Sammen med verdens beste Heilt Spesiell/Kristin, det er ikke rusk;).
 Ideen om bok ble dannet i høst  da vi begge solgte hvert vårt mønster på henholdsvis body og knytebukse. Salget har gått over all forventning og etterspørselen etter flere mønster har kommet jevnlig.
 Vi har hatt kontakt med Ann Kristin Gjerde hos Gyldendal og jobbet frem testmodeller til vi hadde nok materiell til å presentere prosjektet i mai/juni, og i starten av juni fikk vi beskjed om at bokprosjektet vårt var antatt.
 Igår var vi på møte med Gyldendal og boka vår er planlagt utgitt i August 2013.
 Det skal bli en bok med fargerike, myke gode klær i ekte Heilt spesiell og Jubel stil. Modellene er mange og størrelsene er fra 56-122. Det skal være godt utprøvde modeller, ikke for vide, ikke for korte, akkuratt passe skal de være. Vi skal sy i  stoffer som stretch jersey, velour, ribb,interlock og isoli.
 Modellene er nok hemmelige frem til bokutgivelse, men kanskje viser vi frem en liten sniktitt på bloggene våre innimellom.
 Det kan virke litt lenge å vente ett helt år, men vi har mye arbeid forann oss og vi vil gjerne at boka skal bli så bra som mulig.
 Håper mange av dere sydamer der ute syns dette høres spennende ut og vil følge oss på veien mot bokutgivelsen.

fredag 1. juni 2012

Stjernepiiiser ;)



Da onepiecene hadde sitt store inntog for noen år siden kom jeg aldri så langt at jeg sydde noen. De spratt frem på alle blogger, og jeg ble litt lei hele plagget. Da jeg likevel fikk en forespørsel om å sy 2stk til to brødre, var utfordingen likevel litt spennende. Jeg synes jeg fikk satt mitt eget preg på de, og plutselig var det jo gøy å sy!

 

 Dressene skulle ha maaasse stjerner, noe som aldri kan bli feil etter min mening. Dermed ble det stjernepiecer. Jubelstjernepiecer. Eller bare Jubelpiece om du vil :)


Frustrasjonen er alltid stor i mine forsøk på å forstå Photoshop og dets utallige funksjoner, og jeg er ikke alltid en veldig god "elev". Men, etter å ha fått det inn med teskje har jeg nå redigert disse bildene helt selv! Ja, jeg er bittelitt stolt av meg selv ;)


Den gule dressen ble en 98/104 mens den turkise er 110/116. Guttene var litt mindre enn dette, så de kan daffe leeeenge rundt i sitt eget lille stjernedryss.

Det har til og med blitt to Jubelpiecer til etter disse, og jeg tror nok plutselig det kommer noen til også ;)