lørdag 17. oktober 2009

Herlige omslagsjakker

Inspirert av Gekko sine herlige Hoodies, har jeg tegnet mønster til min egen Jubel omslagsjakke. Disse er utrolige deilige og lettvinte å bruke, helt perfekte npå på høsten, milde vinterdager og som vårjakke. Vi bruker de hver dag til og fra barnehage, kjapt og greit da man bare snører den på, smetter på hetta og ungene er klare til å gå :)
Hettene er fòra slik at det ikke er nødvendig å ha på lue når det ikke er for kaldt (og da er det som regel uansett for kaldt å bruke bare jakka også).
Det er ribb på ermene som gjør at den kan brukes lenge, og snøringa kan strammes/slakkes ettersom ungen vokser.
Helt enkelt genialt med omslagsjakker synes nå både jeg og ungene!

Gutter kan også ha Bambi på ryggen, ble jeg og jentene på Monochico enige om. Synes det er så fint med gutteklær som ikke nødvendigvis skriker gutt jeg da. Bambiene bak på ryggen er i babycord, jakka i polarfleece fra S&S og hetta er fòra med frottè. Deilig og myk hette som ikke krever lue under når det ikke er altfor kaldt.
Sydd i str 1-2 år, 2-3 år og 3-4 år. Alle levert hos Monochico.


Og selvfølgelig passer Bambi også perfekt bak på en jenterygg :) Rutete, små spretne Bambier er akkurat passe nusselig uten at det blir for mye av det gode.
Denne er også sydd i polarfleece fra S&S, velour i hetta og bomull på applikasjonene bak.
Sydd i str 1-2 år, 2-3 år og 3-4 år. Disse er også på Monochico.

Søvnige Mor Hubro fikk æren av å pryde denne jakka. Jeg har foreløpig ikke kommet lenger enn en str på denne. Skal nok få på plass de to andre str etterhvert også og levere de på Monochico, med mindre det er noen som huker tak i denne først ;)
Sydd i polarfleece, med vintage bomull på applikasjonen. Det har en gang vært en tunika min mamma brukte da hun gikk gravid med meg.

Str: 2-3 år
Pris: 499,-

13 kommentarer:

Riikka sa...

These are just too pretty! I love them!!

od Andulky sa...

Wow så underbara!!!

Gunnhild sa...

så utrolig fine!
likte godt bambiene på gutte modellen..selvfølgelig går det ann å ha bambi til gutt!

Gurimalla! sa...

Så utrolig fine!!! Fineste jeg har sett på lenge.
Alt du syr blir fint altså.

Carinaoggutta sa...

Den herlig guttejakka med bambier på ryggen var så heldig å få bli med meg hjem fra Monochico. Herlig jakke, herlige bambier og deilig myk. Lillemann elsket den.

:)

SamogSofie sa...

Hei på deg! Den uglejakken var bare helt herlig! Vi er heldige eiere av flere jubel-plagg fra før av... både kjoler og knytebukse. Jenta vår er 2 år og 8 mnd nå. Den du har laget her blir for liten kanskje??? Har veldig lyst på en slik en... og gjerne en bambi også!

Findus sa...

Fin blogg du har , kjempemye fint ;)

Moi! sa...

vilka härliga och så fina applikationer!

Jubel sa...

Tusen takk alle sammen :) Jeg er ganske fornøyd med de selv også, hihi ;)

Carina og gutta:
Så gøy å høre at lillegutten din likte jakka :) Ingenting er jo bedre enn at barna trives i klærne sine!

Fiskerjenta: Jeg tror nok den skal være passe. Prøvde den nettop på jenta mi som blir 4 år i mars (bruker str 98/104) og den er mer enn stor nok til henne. Litt knapp på ermene med den tynne kanten bare, men tenkte uansett å sy på ribb slik de andre jakkene har. Det er tettere og bedre synes jeg, og holder lenger. Ellers er den en stor str 2-3år :)
Kan jo lage Bambi-jakke til henne i str 3-4 år hvis du vil det? Hvilke farger i såfall?

Klem jubel :)

fru-jansen sa...

Flotte omslagsjakker, Jubel!
Kunne hatt en sånn selv og jeg, ser jo kjempedeilig ut.

Lykke sa...

Wow, så knall flotte! Du er bare fantastisk!

Lykkelille sa...

Så tøffe jakker. Ble inspirert jeg nå:-) Ha en god adventskveld.

Venke sa...

Nydelige omslagsjakker! Jeg fikk vist ikke lov til å skrive sånt på sykroken, så moderatorene tok vekk innlegget mitt om nettbutikken jeg planlegger å starte! Men jeg kan gi deg stikkordene her; Hilco, stripete jersey og Joahnna Ahlard:)
Gumman på sykroken:)