mandag 6. september 2010

Bursdasgaveras til Bastian

Aller verdens nydeligste Bastian ble 1år 31.august. Og den kan jo ikke akkurat gå usett eller usydd forbi, tante har jo tross alt bare èn Bastian :) Når mamman attpåtil er min aller kjæreste storesøster, er det ikke vanskelig å bruke masse ekstra tid på å være med å gjøre dagen glad. Min 33år gamle søster er like barnslig som en 3-åring når det gjelder gaver, så dette var like mye for å glede henne som sønnen ;)Med helt fersk barnehagegutt trenger jo mamman noe å bære klær og sko frem og tilbake med. Hun ønska seg veske med navn på, og da ble det sånn. Ytterstoffet er kordfløyel med en stor stjerne i velour. Bokstavene er samme som fòret, vannavstøtende stoff som gjør det praktisk å bære møkkete regntøy og sko.Veska har to lange hanker, praktisk og greit å slenge over skuldra.


Og to lommer inni med trykknapper som lukker de. Selve veska kan også lukkes med trykknapp.
Pappan til Bastian er veldig glad i merket Puma, og ønsket seg badekåpe til Bastian med Puma på. Litt Rocky-feeling over denne, sangen fra filmen surra i bakhodet mens jeg sydde :)
Sydd av håndklær og kanta med ribb, str 86. Denne kan han bruke leeenge!


Knytebukser stod også på ønskelista, og da kunne jo heller ikke det oversees ;)
Sydde en helt enkel brun men press foran, slik at den kan kombineres med masse forskjellig.
Str 1-2år, eget mønster. Velour og ribb fra S&S.Matchende body måtte selvfølgelig følge med.
Str 86, jersey fra Jny/CeThodesign.
Eget mønster.Og helt til slutt en omslagsjakke i fleece. Disse har jeg brukt masse til mine jenter når vi går frem og tilbake til barnehagen eller bare er ute på tur. Helt perfekt å slenge på seg nå på høsten og når våren kommer. Med fòra hette trengs heller ingen lue, veldig enkelt og greit.
Jakka kan brukes veldig lenge, da den har ribb i ermene og kan strammes som man ønsker rundt magen.8 kommentarer:

rockefår sa...

For en heldig nevø som har en sånn gavedryss-tante! Flotte klær!

duBedåre sa...

Dette må da være tidenes tantegave!!!! Så mye lekkert!

Vognposen i innlegget under er fantastisk også. Du er en mester på applikasjon!

Lykke sa...

I just love everything! For en flott gave!!

::Moia sa...

Hei og takk for hyggelig melding på bloggen min, jeg prøver å tenke etter og jeg tror jeg husker deg, var det du som hadde sydd noen brune selebukser? Veldig mye fint på bloggen din også, har tittet innom hos deg tidligere også:) Som du ser så syr jeg også en god del mer enn det jeg gjorde den gang, nå har jeg stort sett egne ting i butikken, og det gir større tilfredstillelse, det merker vel du også, er du forbi Ski må du gjerne stikke innom.

Ha en fortsatt kreativ dag:)

Anita sa...

SÅ utrolig fine ting du syr!! Inspirerer! Lurte på en liten ting? Hvor har du kjøpt "merkelappene" dine, de det står JUBEL på, som du syr fast til plagget? Skal kjøpe jeg også, men finner lite :0) Legger deg blant favoritter... KLem!

Villblomsten sa...

Wow !
for en flott presang :-)

Umulia sa...

Er en god stund siden jeg har tittet innom så nå var det jammen mye å kose seg med! Utrolig mye fantastisk fint her. Er ikke riktig sikker på om jeg blir inspirert eller motløs;)

Jubel sa...

Tusen takk alle sammen! :D

Anita: merkelappene har jeg Jennifers Jewels på Etsy.com
Du får også kjøpt lignende på minanamnband.se