onsdag 16. februar 2011

Kjoler, knytebukse og kurert tannlegeskrekk

Jeg har, som så mange andre, unngått å gå regelmessig til tannlegen. I utgangspunktet pga sterk tannlegeskrekk, etterhvert blir også regninga en skrekkfaktor fordi det er så lenge siden jeg har vært der. Så jeg har fornekta det helt til jeg bare måtte gå, og gikk til tannlegen søstra mi bruker. Hun skulle være flink og forsiktig, jeg trengte ikke være redd fikk jeg beskjed om. Jaja, hvor bra kan det egentlig være tenkte jeg, hun er tross alt tannlege. Så med hjertet i halsen og klamme hender satte jeg meg ned i stolen med flashbacks fra alle dårlige opplevelser hos andre tannleger. Hjertet holdt seg riktignok høyt oppe i halsen til jeg hadde kommet meg ut igjen, men opplevelsen var faktisk ikke ille i det hele tatt. Etter så mange år var det ikke til å komme unna at det er en del å gjøre, og nå to mnd etter har jeg vært der mange ganger, med hjertet godt planta i brystet, uten å grue meg på forhånd. Jeg er herved kurert for 25 års tannlegeskrekk takket være snille, flinke Trine!

Trine har, som meg, også en liten Mathilde som skulle få Jubel-klær til jul. Kjoler og knytebukse skulle hun få, og ut fra fargevalgene til Trine fikk jeg bestemme resten selv. Koste meg masse med disse klærne, og mottaker ble også fornøyd. Ingenting er bedre enn det!
Jeg har fortsatt noen timer igjen før jeg er ferdig hos Trine for denne gang, og kommer aldri til å slurve unna tannlegen igjen! ;-)

9 kommentarer:

Janne J. sa...

Heldige Mathilde..kjempe fine klær!!
Hmmm, kansje på tide eg går til tannlegen og...noken år sidan sist;)

Jubel sa...

Tusen takk :)
Hvis du bor i oslo/akershus-området kan jeg tipse deg om en super tannlege ;)

Anonym sa...

WOW, så flotte klær!! Den øverste kjolen er jo bare knallstilig :)

Tar du i mot bestillinger?

Uff tannlege..ikke noe særlig ;)

Ha ein fin dag!

Klem Anita ♥

Jubel sa...

Takk takk :)
Tar i mot bestillinger ja, så lenge du ikke har det altfor travelt med å få levert det du bestiller ;)

Ann Kristin sa...

Nydelige klær. Så mathilde er virkelig heldig;) Jeg lider også av tannlegeskrekk! Ikke gøy det der. Så bra du er kurert;)

ohelene sa...

Så nydelige klær du lagar! Lenge sidan eg har sikla på sakene dine. Spørs om ikkje eg må kikke innom her litt oftare ;)

Janne J. sa...

Bur på Vestlandet ;) Må berre få somlet meg av gårde...tannlege besøk er vel ein av dei tinga som stadig kjem lenger ned på lista over ting som må gjeres ;)

Monica sa...

Nyyydelige klær! <3

lykke liten sa...

du er så utrolig flink og kreativ!!!!
er helt imponert!!!!!!

for noen nydelige klær du lager! :)