torsdag 3. mars 2011

Lykke og LudvigEn Lykke og en Ludvig kom til verden på nyåret, og mamman hadde i god tid bestilt hver sin pose til de to små. De var ikke store nøstene da de ville komme ut til mamman sin, så jeg vil tro de kanskje drukner litt i disse foreløpig. Men de vokser seg vel store og vakre, og kan pynte opp vogna i disse posene nå utover våren. Lykke, Ludvig og vår høres ut som en strålende kombinasjon! :)

Posene har god lengde, så de kan brukes til høsten og gjennom hele vinteren også. En ny alvegutt måtte trylles frem på arket for denne bestillingen, den lille alvejenta som skulle passe på Lykke måtte jo ha en kompis til Ludvig. En drømmenfanger til hvert barn - gode drømmer må puttes i lomma og tas frem igjen og de vonde jages vekk med vinden. Drømmefangere gjør søvnen trygg, og har lommer som aldri blir fulle.
Velkommen til verden små barn :)

8 kommentarer:

carina sa...

så skjønne!!!tror aldri jeg har sett så mye fint før som i denne bloggen.fantastisk!

Trådsnella sa...

wow, nå fikk jeg nesten hjerte i halsen her ;) trodde det var min pose,.. hehe

NYYYYDELIGE

Jubel sa...

Hehe, din skal startes på om ikke særlig lenge. Nå er jo våren her, forhåpentlig, om ikke altfor lenge og da må jo lillegutten ha en pose. Driver enda og funderer på hvilke farger og applikasjoner den skal ha..

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så herlige!! Du er så flink :)

Unknown sa...

Herligaland, er det mulig å lage noko så vakkert? :) Du er så fantastisk dyktig - eg er heilt imponert :) Eg legg snart inn bestilling på alt du lagar :)

Tale sa...

Fantastiske!

Sånne poser er et godt argument for å gå for tvillinger altså.

Gekko sa...

Så fine!! To heldige små som får susse i de posene!

Camilla sa...

Så utrolig fine!! Heldige barn :-)