søndag 12. juli 2009

Blinke lille stjerneblomst

Stjerner er noe jeg aldri går lei av. De er oppfriskende, unisex og lette å bruke. Jeg liker jenteklær som ikke nødvendigvis er altfor typisk jentete, sånn som denne kombinasjonen i rødt/lysblått. Jenter trenger ikke alltid ha blomster, hjerter eller prinsesser på kjolene sine - stjerner gjør dagen akkurat like god. Men, med to jenter selv i hus vet jeg at de altfor tidlig er veldig bestemte på hva de skal ha, og regner med at slik er det for de fleste andre små jenter rundt om i andre kriker og kroker. Da møtes vi på halvveien - store blomster med stjernedryss. Akkurat passe kult - akkurat så mye jentete som det trenger å være.



Like viktig som at kjolen ser bra ut, skal den være god å ha på. Det gjelder alle barneklær; de skal være behagelige, bevegelige og lette å ta på og av.
Kjolen er sydd i myk velour, med praktiske ermer som ikke sklir ned og forstyrrer ivrige småjenters lek. Alvehetta er fin pynt der den henger nedover ryggen, men aller best trives den rundt fjonete hår og små barneører åpne for nye eventyr hver dag. Så kan leken fortsette enda en stund. Bare å stenge vinden ute og leke i uskyldslykke som bare små barn kan.




Kjolene ble sydd i str 2-3år, 3-4år og 4-5år og levert til Monochico. Der venter de på ivrige jenter som vil fylle de med lek, latter, søleflekker og sofakos.
Sydd i velour og jersey fra Stoff og Stil, eget mønster.