torsdag 30. juli 2009

Epledrøm

Denne kjolen var virkelig en drøm å lage!
Stoffkobinasjonen formelig hoppa ut av hyllene, og ville så gjerne bli omskapt til herlige, lette sommerkjoler. De mønstrete stoffene er begge vintage gardiner, funnet på bruktbutikk og byttet til meg. Det er noen av mine absolutte favoritter som nå er blitt redusert til små lapper i restestoff-kassa, men jeg synes kjolene ble vel verdt det! :)Kan jenter på 2-4 år klatre i trær, sånn hvertfall hvis mor eller far står under og passer på..? Nå er ikke akkurat kjoler det beste å klatre i trær med, men akkurat disse kjolene lokker små barn til å klatre opp i epletrærne, om enn ikke så høyt. I eplekjolene sine bare de jo sitte der blandt høstmodne epler, smile pent til kamera og bare være nydelige eplepiker....til bildet er tatt hvertfall.
Så kan de løftes ned, springe barbeint i gresset og kanskje til og med få litt grønske på kjolen. For, selv om de kan sitte pent på pynt en liten stund, er jo barn utstyrt med en imponerende og evig utholdelig lekelyst og energi, og jubelklær skal hvertfall ikke komme i veien for det.
Og mor kan uansett smile pent til barna er i seng, for så å spraye kjolen full av flekkfjerner og håpe på det beste ;)Kjolen har ribb i bærestykket og halsen for at den skal være enkel å ta på og av, både for foreldre og barn. Lett rynking i livet gir en lett og luftig passform, perfekt for solrike sommerdager og med god plass til genser og strømpebukser under når høstmodne epler skal tas inn. Eller man bare skal på butikken, i barnehagen eller i bursdag, og den korte norske sommeren har flydd forbi.Mønsteret på kjolen er eget, sydd i str 2-3 år og 3-4år.
De dro til Monochico tidligere på sommeren, og tar jeg ikke helt feil er den minste fremdeles til salgs.

Pris: 449,-

3 kommentarer:

Aleisa Ribalta sa...

Oj vad fina! mye flota, underbara, riktig en dröm, har du rätt!

SiriR sa...

For noen herlige kjoler! Og så mye annet fint du har laget:)

hverdags-mamma sa...

Herlige kjoler...! -Snart sesong for epleslang også, nå...