tirsdag 20. april 2010

Jubel goes Bambi

Jeg jobber meg stadig mot et uttrykk på kjolene mine som jeg er 100% fornøyd med. Planen er å få sammen en liten kolleksjon, og jeg tror nå jeg har kommet frem til et så og si ferdig resultat. Det er mye jobb å komme frem til et bra mønster, og jeg har vel tegnet det om hvertfall 10 ganger i løpet av prosessen...men nå er jeg altså fornøyd :D


Her er noen i starten av prosessen..

Litt mye jobb og pirk med kantebåndene med knapper, så de utgår selv om jeg synes de gir en veldig fin effekt. Også er det greit med minst mulig svakhetspunkter, sånn som knapper ;)

Så neste prøveeksemplarer...Alle kjolene så langt er i fleece, et materiale som er herlig å jobbe med og herlig å ha på. Men, noen helårskjoler blir det jo ikke. Så nå til våren og sommeren har jeg gått over på velour, som jeg også synes faller lettere. I stedet for kontrastkant nede har jeg lagt opp med coversøm, noe jeg også synes gir ett lettere og finere fall i kjolen. Jeg har også lagd en ny vri på hetta, med strikk i løpegang i stedet for kantebånd rundt. Neste steg ble da disse..
Fortsatt ikke heeelt fornøyd, synes Bambiene blir litt tilfeldig og i løse lufta. "Bambi on a hill" slo en dag ned i hodet på meg, og jeg lagde nettop det. En bakketopp/dal/eng som Bambiene kan plante beina på, og SÅ tror jeg endelig jeg er i mål! :D14 kommentarer:

Holdbart sa...

Vad duktig du är på att sy applikationer! Jag tycker själv att det är jättesvårt. Väldigt fin kollektion. Jag gillar speciellt att du har ett annat tyg på toppen av huvorna, det gör det hela mer speciellt. Lycka till med försäljningen!

Siv Iren sa...

Woooow, de er fantastiske!!!! Er de til salgs? Pris?

Jubel sa...

Tusen takk for det :) Applikasjon er veldig mye enklere om du bruker vliesofix bak, vet ikke om du gjør det? Uten er det nesten helt umulig synes jeg...

De fleste kjolene er solgt eller levert til butikk (og tror de fleste er solgt der også..)
Men det er fullt mulig å bestille en kjole eller fler altså :) De koster 499,-

n i n a s hjem sa...

De var helt NYDELIGE!!!

Lykke sa...

Nyydelig kjoler, fantastisk flotte!!

Lise sa...

Herlige kjoler! For en jobb som ligger bak utviklingen! :)

rockefår sa...

Du verden! Dette var mange flotte kjoler. Masse fine farger og kombinasjoner og stilig og se så mange varianter i utvikling.

Du er dyktig med både mønster, søm og farger!

Floppetiflopp sa...

Kreativiteten din fascinerer meg. Du skaper nydelige, vakre, sjelfulle plagg.

Ligger award til deg i bloggen min :)

Randi sa...

Kom tilfeldig over bloggen din. Du verden så mye fint du lager. Blir helt imponert. Har sittet å beundret alle de fine bambikjolene.Jeg elsker bambier! Sukk...enn om jeg kunne vært så flink til å sy.

Kommer innom her igjen ja :o)

Randi

rockefår sa...

Jeg ser du allerede har fått en award, men jeg ønsker også å sende deg en!

Takk for inspirasjon og "sukkertøy for øynene"!

Mvh Elisabeth

Monica sa...

Nydelige kjoler! <3

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Disse så fantastisk gode ut! Og så søte aplikasjoner!! :)

rino sa...

jättefina blev de.
Bambi on a hill är toppen, och så gillade jag knäppningen på den allra första.

Känner igen det där att man vid varje ny idé tänker "NU har jag hittat Den"
Lycka till

Pia sa...

Nydelige kjoler!