mandag 12. juli 2010

Sam&Sofie

Sam&Sofie er to herlige, små barn og også navnet på en nettbutikk med åpning rett rundt hjørnet. Sammen med bl.a. merker som Molo, Bisgaard, Tina Woodstrup og Norlie vil man også kunne kjøpe Jubel-klær her. Jippi! :D
Jeg håper å få sendt av gårde min første levering om ikke lenge, og er superspent på hvordan dette vil gå.
Sissel, som driver butikken har kjøpt en del klær av meg fra før, både privat og hos jentene på Monochico. Hun likte klærne så godt at jeg fikk en forespørsel om å være en av merkene i butikken hennes. Og selvfølgelig ville jeg jo det! Travelt blir det, men ingenting er så gøy som å få anerkjennelse for det man elsker å holde på med. Glade dager blir det av sånt :)

SAMDenne dressen er Sam sin, en nydelig gutt på halvannet år. De bor på Nesodden, jobber med fiskeutstyr og måtte da selvfølgelig ha en fisk på dressen. Fisken min med bobler er en av mine favoritter også, må bare huske å bruke den litt oftere ;)Stoffer fra S&S, eget mønster. Str 1-2år.


SOFIESofie ville også ha en dress, og ikke i tradisjonelle jentefarger. Må jo tenke praktisk, lillebror skal arve ;) Jeg synes det er herlig med jenter som ikke trenger å se ut som sukkerspinn for å være søte, jenter kan også være litt tøffe nemlig! Og denne jenta er nydelig i brun og turkis, så søt som bare det :)Stoffer fra Jny/CeThodesign, eget mønster. Str 3-4 år.

2 kommentarer:

Maria sa...

Ah, for noen deilige dresser:) Den øverste røde var jo bare helt fantastisk!

rockefår sa...

Flotte dresser!

Gratulerer med nok et utsalgssted!!!!