tirsdag 19. januar 2010

Jubelgavesekken 2009

Det ble jammen en hel del hjemmesydde gaver i år også, alltid like kjekt å gi bort :)


Dette settet ble sydd til en liten Felix. Belysningen på syrommet var ikke den aller beste, og jeg så ikke før jeg var ferdig at stjernene på buksa er lilla - ikke brune..Men, det funka det også ;)
Mønster på både bukstre og body er eget, str 80. Stoffet på bodyen er stripete interlock kjøpt i en liten sybutikk i Arvika, velouren på buksa er fra Lillestrøm Sysenter






Storebror Oliver måtte jo også få klær, og hettegenser tenkte jeg var greit til en 3-åring...noe det er, men denne 3-åringen har begynt å bli ganske så bestemt på hva han skal ha på seg, og nå skal visst alt ha krokodille på seg..Noe denne genseren da ikke har, og han skal IKKE bruke den. Hehe...så mamman lurte på om jeg kunne sy på en krokodille så han kunne bruke den fine genseren, og det skal vi nok få til ;)
Eget mønster, str 3-4år. Stretchfrottè og ribb fra Stoff&Stil, jersey fra Jny Design.







På Jæren bor det en Davidmann som elsker "tanteklær" - en nydelig, takknemlig skapning å sy til! :) Han har hatt hette-og luedilla siden han var ganske så liten, så hettegenser er så og si obligatorisk når jeg skal lage noe til han. Og siden han er så glad i tante sine klær, måtte han også få en bukse til.
Mønster er egne, str 5år. Genseren er velour og ribb fra Stoff og Stil og stripete interlock kjøpt i Arvika. Buksa er kord fra Kid og samme interlock som i genseren.







Lille, etterlengtede Bastian kom ut av min aller kjæreste storesøsters mage 31.aug 2009. Han skal kles opp i Jubel har både jeg og mamman bestemt, og nå begynner han å bli så stor at det er gøy å sy til han. Julegaven i år ble derfor ingen stor utfordring ;)


Min Mina har en kosekanin hun fikk da hun ble født som alltid er med henne. Ninni heter denne, og Mina synes det var litt for leit at ikke Bastian også skulle ha en Ninni. Så jeg tegna av omrisset av hennes kanin, og prøvde så godt jeg kunne.. ;) Dette ble da julegaven fra mine jenter til den nye fetteren sin.



Body str 68 sydd i jersey og ribb fra S&S. Knapper fra Lykkedragen. Eget mønster.


Matchende bukse måtte han også få i babykord fra S&S. Mønster fra Ottobre.



Det første Jny-stoffet som kom i hus var de gule og blå kaninene, de passa perfekt til en Bastian-body. Eget mønster, str 68. Knapper fra Lykkedragen.



En liten knytebukse fikk matche bodyen, i velour og ribb fra S&S. Eget mønster, str 68.





Jada, det ble en del klær på Bastian.. ;) Siste body ut er sydd i pingvininterlock fra S&S, str 74. Mykt og godt stoff, men ikke like stødig og god som interlocken fra Jny Design. Mønsteret er fra Ottobre, og det blir nok ikke mange omslagsbodyer fra denne kanten....alt for mye småpirk for meg!



Og helt til slutt en matchende bukse til. Samme som den turkise, her i velour fra S&S.




En av mine aller besteste venner fikk en liten, nydelig gutt i sommer. Han trengte bodyer i str 74, og da fikk han det! :)

Stoffene i denne fant jeg på en bruktbutikk i sommer. Ubrukt metervare, kjempegøy med sånne skattefunn! Eget mønster, ribb fra S&S og knapper fra Lykkedragen.


Kunne jo ikke stoppe på èn body, så denne måtte også med i pakka. Samme mønster og str som ovenfor, stoffer fra S&S og knapper fra Lykkedragen.